perjantai 3. helmikuuta 2017

2017

Uusi vuosi ja uuden haasteen aika. Tälle vuodelle haasteen antoi siskoni Sara. Hän on nähnyt tätä toteutettavan eri blogeissa. Eli homman nimi on ottaa kuun alussa yksi kuva aina samasta kohtaa suunnilleen samana kellonaikana. Vuodenaikojen kulku tulee näkymään hienosti, kun kuva on aina otettu samasta kohdin.

Nyt joku hoksaa, että hei nythän on helmikuu, missä on tammikuun kuva. No tammikuun kuvaa ei ole. Meidän vuosi on alkanut muutolla, joten päätin aloittaa haasteen helmikuussa ja ottaa viimeisen kuvan tammikuussa 2018. Näin saan otettua meidän takapihalta kuukauden kuvan, jossa on puu mitä me ei tiedetä mikä puu se on. Ehkä omena- ehkä koristeomenapuu ehkä joku muu. Hauskaa nähdä pikkuhiljaa mikä sieltä paljastuu. Tosin luulen, että joku viisas sen meille kertoo jo ennen kesää, mutta silti on mukava huomata vuodenaikojen vaihtelun :)

Tänä vuonna pääsen myös jännittämään mitä takapihan kukkapenkistä löytyy, ja saanko aikaiseksi hommata kasvilaatikoita ja kuinka se pihan hoito luonnistuu. Pääsen myös kolaamaan lunta ja leikkaamaan nurmikon ja nostamaan lipun salkoon. Olemme siis muuttaneet rivitaloon, josta löytyy sopivan kokoinen piha, millaisesta olemme haaveilleet. Teen talopostauksen kunhan saamme hankittua lisää kalusteita, vielä näyttää melko tyhjältä :)

Hyvää tätä vuotta kaikille!

Tässä vielä kuva tammikuun pakkaspäivästä.


-Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti